Meedoen / Lid worden

aanmelden-wn

Actief zijn bij Water Natuurlijk

Wij weten dat het kan en hebben het de afgelopen vier jaar laten zien: een goede balans vinden tussen veilig, mooi, gezond en betaalbaar water. Tussen natuur en recreatie, tussen ecologie en economie, tussen functioneel en maatschappelijk verantwoord. Niets is economisch duurzaam verantwoord als het ecologisch onverantwoord is of als het botst met onze maatschappelijke wensen en waarden.

Onze waterschapsbestuurders zetten zich daar dagelijks voor in, en met jouw steun kunnen zij meer bereiken. Met elkaar bijdragen dat deze doelen niet alleen in het waterschapswerk, maar ook in uw eigen werk- en leefomgeving worden gerealiseerd. Een sterk Water Natuurlijk betekent ook een versterking voor al onze ondersteunende organisaties en achterbannen!

Als niet-politieke partij heeft Water Natuurlijk geen partijbureau en geen medewerkers in dienst. Er  moet echter wel veel gebeuren. Daarnaast vinden wij het gewoon ook heel belangrijk om een open laagdrempelige organisatie te zijn, waar leden inbreng hebben en meedoen.

Heb je een uurtje per maand over of wil je vaker wat voor Water Natuurlijk doen? Word dan actief bij Water Natuurlijk!

Wat kun je doen?

  • Meehelpen!
  • Lees, luister of praat mee
  • Oriënteer je op je loopbaan
  • Zet je talent in

Kom helpen

Bij jouw waterschap is er van alles te doen, zoals meedoen met acties, bijeenkomsten organiseren of de fractie ondersteunen bij specifieke onderwerpen. Ook de regionale afdelingen kunnen versterking gebruiken. Zij zoeken bestuursleden maar ook mensen voor aparte klussen, zoals fondsenwerving, communicatie-werkzaamheden, je eigen netwerk activeren, promotiefilmpjes maken  het organiseren van gezamenlijke activiteiten en dergelijke. Maar je kunt ook zelf je diensten aanbieden.

Lees, luister of praat mee

Bezoek eens een bijeenkomst van een van onze vele werkgroepen rond inhoudelijke thema’s en/of word actief in een werkgroep. Verder zijn er ook altijd actuele waterschapsonderwerpen waarover we graag ervaringen, argumenten en visies uitwisselen.

Oriënteer je op je loopbaan

Wil je je kennis en ervaring inzetten voor Water Natuurlijk, maar weet je nog niet waar en hoe? Als bestuurder of vrijwilliger? Voor of achter de schermen? Lokaal, provinciaal, landelijk? Neem eens een kijkje bij de bijeenkomsten in je waterschap of regio. Je krijgt zicht op de mogelijkheden binnen de partij en je bouwt aan je netwerk. In 2014 gaan we scouten voor nieuwe waterschapsbestuurders. Neem eens een kijkje bij onze fractie in je waterschap, om te zien of dat wat voor je is.

Zet je talent in

Of het nu gaat om bestuurlijke functies of activiteiten voor of achter de schermen: wij zijn altijd op zoek naar talent en denken graag mee hoe deze binnen Water Natuurlijk verder tot ontwikkeling kan komen. Zo zetten we ons netwerk graag in om jongeren aan stageplaatsen te helpen en bieden we begeleiding aan jongeren in het Nationale Jeugdwaterschapsbestuur.

Niet-actieve leden

Sta je achter onze standpunten en wil je ons alleen financieel steunen; dat kan ook, word lid of donateur!


Notice: Undefined variable: showheader in /home/deb95152/domains/wijkwatcher.info/public_html/waternatuurlijk/wp-content/themes/twentysixteen-child/page.php on line 39